OBS! NYTT BANKGIRO från och med 2017-03-02

Bli medlem i Norrskenskatten genom:
- Betala in aktuell medlemsavgiften till klubbens bankgiro 734-6802 eller via Swish-nummer 12 33 03 79 00 (nytt från år 2017)
Kom ihåg att skriva vad betalningen gäller!

I meddelanderutan för både Internet/swish-inbetalningar och postgiroblanketter, skriver du så utförlig information som möjligt - namn, adress, tel.nr, mailadress, vilket medlemskap du betalar för samt för vilket år. Skriv gärna om det är adressändring. Skicka för säkerhets skull också informationen via t ex e-post (norrguld@gmail.com) till medlemsansvarig i klubben.

När medlemsavgiften kommit in får du ett välkomstmail av medlemsansvarig som innehåller information om klubben. Om du inte har egen mail så meddela detta till medlemsansvarig så får du välkomstbrevet hemskickat via post.

Observera! För att försäkra dig om att få Våra Katter från första numret på året, måste medlemsavgiften betalas in före januari månads utgång. Varken den som ansvarar för medlemslistan i klubben, eller någon inom Sverak har möjlighet att veta i förväg, vilka som kommer att bli medlemmar.

Första gången som ny medlem i NOS:
190 kronor - prova på-avgift första året
Du blir då en fullvärdig medlem med rätt att ställa ut, registrera kattungar, registrera stamnamn, ansöka om stamtavlor, rösta, får förbundstidningen "Våra katter" osv

300 kronor - huvudmedlem
Du blir då en fullvärdig medlem med rätt att ställa ut, registrera kattungar, registrera stamnamn, ansöka om stamtavlor, rösta, får förbundstidningen "Våra katter" osv

400 kronor - huvudmedlem Från 1/9 + nästkommande kalenderår (NYTT)
För dig som blir ny medlem från 1 september erbjuds att betala in 400 kr. Medlemskapet gäller året ut och 1 nästkommande kalenderår, förutsagt att man betalar in hela summan på en gång. Jämställs med huvudmedlemskap

75 kronor - familjemedlem
Har en i familjen ett huvudmedlemsskap kan du bli familjemedlem. Det innebär att du är likställd med huvudmedlem men får ej förbundstidningen.

100 kronor - stödmedlem
Stödmedlemskap innebär att du får delta i Norrskenskattens aktiviteter. Du kan inte ställa ut eller registrera kattkull, du är inte registrerad i SVERAK och får inte tidningen ”Våra Katter”. Du har inte rösträtt på Norrskenskattens årsmöte och kan inte väljas in i styrelsen. Detta är ett utmärkt tillfälle för den som bara vill stödja klubben eller för den som redan är medlem i en annan SVERAK-ansluten klubb.

Medlemskapet gäller från kalenderår till kalenderår, dvs 1/1 - 31/12

Styrelseprotokoll är tillgängligt för NOS medlemmar genom ställd begäran till sekreterare. För skydd av känslig information och person kommer dokumentet granskas innan önskat protokoll tillhandahålls. Endast den medlem som ställt begäran har tillåtelse att läsa protokollet i fysisk person på plats, ej över e-post eller andra sociala medier
Möjlighet till föreläsningar, utbildningar och andra kunskapsbyggande aktiviteter
Vi träffas och har det trevligt ett par gånger per år och lär känna varandra. Då har vi en grillkväll på våren och på hösten äter vi en pizza tillsammans och pratar en massa katt.
Det har blivit en tradition, att vara med på Gammelstads marknad varje år.
6 nr Våra Katter
Du kan delta i interna och externa tävlingar om bästa utställningskatter
Möjligheten att delta i olika arrangemang och visa upp dina katter.
Vi försöker också samåka till utställningar.
Som uppfödare kan du profilera dig på särskilda sidor för uppfödare, födda kullar, avelshanar med mera. Observera att dessa register rensas på så sätt, att de som inte finns registrerade som medlemmar vid månadsskiftet januari-februari, tas bort från listorna.
Fina rabatter och medlemsförmånger


Än en gång - hjärtligt välkommen till Norrskenskatten!

Norrskenskattens styrelse