BLI MEDLEM I NORRSKENSKATTEN...

..och ta del av generösa medlemsförmåner

Här kan du enkelt bli medlem i Norrskenskatten.
Kort efter att du betalt och anmält dig kommer du att få ett välkomstbrev med mer information från oss i klubben. Har du frågor som rör medlemskapet kan du självklart kontakta vår medlemsansvarig.
Vi hälsar dig varmt välkommen och hoppas du kommer att trivas i Norrskenskatten.

OBS! Medlemsavgiften måste betalas in före den 31 december om du ska delta på kattutställning eller registrera en kull i januari. För att ha rösträtt på årsmötet ska medlemsavgiften bara betald senast 31 januari och 22 januari för att du som medlem ska få första numret av Våra katter..

Betalning...

Välj vilken typ av medlemskap du vill ha och betala in via Swish-nummer 123 303 79 00 eller via bankgiro 734-6802. Kom ihåg att fylla i nödvändiga kontaktuppgifter.

Fyll gärna även i vår inträdesblankett så vi får all nödvändig info, skickas till medlem@norrskenskatten.se

Medlemskap:

(Medlemsavgiften gäller för ett kalenderår)

- Förstagångsmedlem* 250kr (inte tidigare varit medlem i klubben)

- Huvudmedlemskap 300kr

- Huvudmedlem Från 1/9 + nästkommande kalenderår 400kr

- Familjemedlem 75kr (om någon annan i hushållet redan är huvudmedlem)

- Stödmedlem/Klubbsupporter 100kr

* Reducerad medlemsavgift första året.

Vad menas med de olika medlemstyperna?

Huvudmedlem: Som huvudmedlem är du fullvärdig medlem i klubben. Du har rätt att ställa ut, ansöka om stamnamn och registrera kattkullar. Du har även givetvis rösträtt på klubbens årsmöte och kan även bli invald i klubbens styrelse. Du får annonsera kostnadsfritt på hemsidan och delta i klubbens aktiviteter. Vi ha även en sluten sida på FB för enbart medlemmar men även en öppen grupp som alla får vara med i oavsett klubbtillbehörighet.

Huvudmedlem Från 1/9 + nästkommande kalenderår
För dig som blir ny medlem från 1 september erbjuds att betala in 400 kr. Medlemskapet gäller året ut och 1 nästkommande kalenderår, förutsagt att man betalar in hela summan på en gång. Jämställs med huvudmedlemskap

Förstagångmedlem: Jämställs som huvudmedlem

Familjemedlem: Kan endast lösas av person som bor på samma adress som den som innehar huvudmedlemskapet.

Klubbsupport: Du kan inte ställa ut eller registrera kattkull och du är inte registrerad i SVERAK. Du har inte rösträtt på NorrskensKattens årsmöte och kan inte väljas in i styrelsen. Detta är ett utmärkt tillfälle för den som bara vill stödja klubben eller för den som redan är medlem i en annan SVERAK-ansluten klubb.

Rätt uppgifter i medlemsregistret

För att du ska kunna ta del av våra och SVERAKs utskick är det viktigt att vi har rätt kontaktuppgifter i vårt medlemsregister.
Har du flyttat, bytt telefonnummer, ändrat din mejladress eller något annat som behöver ändras i vårt medlemsregister? Kontakta Ulla Marklund, som är ansvarig för medlemsregistret för att ändra till korrekta uppgifter.