KLUBBENS KOMMANDE AKTIVITETER...

Här kommer Norrskenskattens aktiviteter och utbildningar att visas. Det kommer även att finnas inbjudningar från andra klubbar som NOS medlemmar har möjlighet att delta i.
Om ni har tips på aktiviteter kan ni kontakta Aktivitetsgruppen.

 

När Aktivitet
Lördagen den 12 augusti

Kl. ca 11.00-15.00

Var:
Evidensia Djursjukhuset Gammelstad

Samt via Teams


Medlems-/Utställningsmöte

Agenda för dagen kommer framförallt handla om utställningen 2023. Vi är i sluttampen av planeringen och klubben är i behov av så mycket engagemang som möjligt!
Ingen kan göra allt, men alla kan göra något ❤️

Planer för dagen: 11.00-12.15 Mötet startar och pågår ca. 1 h 12.15 -13.00 Lunchpaus, klubben bjuder på lunch (se info nedan) 13.00-14.00 Mötet återupptas och pågår ca. 1 h

Lunch: Norrskenskatten bjuder på matigare smörgås/baguette som kommer beställas från konditori. Viktigt att du som vill delta fysiskt på mötet uppger eventuella allergier.
Utöver smörgås kommer kaffe och kaka bjudas på!

Sista anmälan för fysiskt deltagande den 9 augusti (pga matbeställning). Maila din anmälan samt ev. allergier till: viceordforande@norrskenskatten.se

Nytt för detta medlemsmöte:


Vi kommer att prova erbjuda er som inte kan delta fysiskt en möjlighet att delta digitalt. En teams-länk kommer skickas ut innan mötet via mail samt via den slutna facebook-gruppen.
Detta har länge varit en önskan, framförallt från medlemmar som geografiskt bor långt från Luleå, så styrelsen har nu beslutat att prova denna typ av mötesstruktur. Hoppas detta gör att fler kan delta 😃

Vi ses 😃
/ Styrelsen


Tips på någon aktivitet?

Vårt mål är att utvecklas och bli bättre som klubb. Om du som medlem har önskemål eller idéer om aktiviteter i klubben så ta gärna kontakt med aktivitetsgruppen. Det kan t.ex. vara föreläsningar, temakvällar, studiebesök m.m.

De som håller i aktivitetsgruppen är Jeanette Palmblad, Eva Bruhn och Isabel Aspnér.
Förslag skickas till:
aktivitetsgruppen@norrskenskatten.se