KLUBBENS KOMMANDE AKTIVITETER...

Här kommer Norrskenskattens aktiviteter och utbildningar att visas. Det kommer även att finnas inbjudningar från andra klubbar som NOS medlemmar har möjlighet att delta i.
Om ni har tips på aktiviteter kan ni kontakta Aktivitetsgruppen.

 

 

När Aktivitet


Måndagen den 13:e februari
Kl. 18.30-21.00

Via Teams

Länk skickas ut innan start

Fotoföreläsning

Vi inbjuder till en onlineföreläsning om att fota katter.

Fotoföreläsare:
“Jag heter Carolin och är en hobby-fotograf med fokus på katter. Jag har tidigare fotat för VK och FörNEM på utställningar och tar även foton åt Göteborgs kattcafé (Purrfect Café), samt ibland hemma hos uppfödare, men också mina egna katter väldigt mycket. Vid förfrågan håller jag även föreläsning om att fota katter. Under denna föreläsning kommer jag att prata om saker som är bra att tänka på när man fotar sin katt för att få så bra bilder som möjligt. Jag kommer att ta upp lite om både ljus, komposition, att fota inne & ute, exempel på utrustning, vanliga problem som kan uppstå, tips på hur man får katten att sitta still, samt nosa lite på lättare redigering i mobilen. Det spelar ingen roll om du fotar med mobil eller kamera, tankesättet kommer att vara samma och min förhoppning är att det ska finnas något för alla oavsett vad du fotar med."

Kostnad:
Gratis för NOS-medlemmar!
100 kr för icke medlemmar

Anmälan sker via Aktivitetsgruppen:
aktivitetsgruppen@norrskenskatten.se

Skriv fullständigt namn och om du betalat medlemsavgiften för 2023 i anmälan.

Sista anmälningsdag 10/2-23


Tips på någon aktivitet?

Vårt mål är att utvecklas och bli bättre som klubb. Om du som medlem har önskemål eller idéer om aktiviteter i klubben så ta gärna kontakt med aktivitetsgruppen. Det kan t.ex. vara föreläsningar, temakvällar, studiebesök m.m.

De som håller i aktivitetsgruppen är Jeanette Palmblad, Eva Bruhn och Isabel Aspnér.
Förslag skickas till:
aktivitetsgruppen@norrskenskatten.se