SKICKA IN ANNONS TILL HEMSIDAN..

All annonsering på hemsidan mailas till webmaster@norrskenskatten.se. Håll annonsen uppdaterad och hör av er då den blir inaktuell.

Uppfödare

Alla huvudmedlemmar med katteri/uppfödning är välkomna att skicka in sina uppgifter och kommer då att läggas upp på sidan "Uppfödare". Maila era kontaktuppgifter: namn, ort, stamnamn, vilken/vilka raser ni föder upp, telefonnummer, mailadress och hemsida/facebook-adress. Skriv även om ni är SVERAK-diplomerad uppfödare.

Avelshanar

Ni som har avelshanar som ni vill ha med på hemsidan skickar ett mail med hanens namn, ras, EMS, födelsedatum, föräldrars namn (gärna länk till stamtavlan), bild och ev. hälsotester han gjort. Glöm inte skicka med kontaktuppgifter till er.

Väntade kullar

Väntar ni en kull skickar ni ett mail med era kontaktuppgifter samt ert stamnamn, föräldrarna till kullen (ev. bild på föräldrarna), när den beräknas födas, beräknat färgutfall och vilken ras den tillhör.

Födda kullar

Vill ni sätta ut er kull till försäljning? Skicka ett mail med kontaktuppgifter samt ert stamnamn, vilken ras, föräldrarna till kullen, född, leveransklara, antal honor resp. hanar. Om ni vill även länk till stamtavla/provparning, färger på ungarna, ev. tester på föräldrarna Glöm inte bifoga en bild.

Omplacering

Om ni har en katt som söker ett nytt hem mailar ni era kontaktuppgifter, ras, ev. länk till stamtavla, födelsedatum, bild & annan viktig information som t.ex. vaccination & kastrering. Sen gärna en beskriving om hur katten är i personligheten samt om den har speciella önskemål som t.ex. att vara ensam katt i nya hemmet.