Sidhuvud med plats för logotype:

SKICKA IN ANNONS TILL HEMSIDAN..

All annonsering på hemsidan mailas till webmaster@norrskenskatten.se. Håll annonsen uppdaterad och hör av er då den ska bort.

Uppfödare

Alla huvudmedlemmar med katteri/uppfödning är välkomna att skicka in sina uppgifter och kommer då att läggas upp på sidan "Uppfödare". Maila era kontaktuppgifter: namn, ort, stamnamn, vilken/vilka raser ni föder upp, telefonnummer, mailadress och hemsida/facebook-adress. Skriv även om ni är SVERAK-diplomerad uppfödare.

Avelshanar

Ni som har avelshanar som ni vill ha med på hemsidan skickar ett mail med hanens namn, ras, EMS, födelsedatum, föräldrars namn (gärna länk till stamtavlan), bild och ev hälsotester han gjort. Glöm inte skicka med kontaktuppgifter till er.

Födda kullar

Vill ni sätta ut er kull till försäljning? Skicka ett mail med kontaktuppgifter till er samt ert stamnamn, föräldrarna till kullen, född, antal honor resp. hanar och vilken ras. Glöm inte bifoga en bild.

Väntade kullar

Väntar ni en kull skickar ni ett mail med era kontaktuppgifter samt ert stamnamn, föräldrarna till kullen, när den beräknas födas, beräknat färgutfall och vilken ras den tillhör. ev bild på föräldrarna.