SKICKA IN ANNONS TILL HEMSIDAN..

All annonsering på hemsidan mailas till webmaster@norrskenskatten.se. Håll annonsen uppdaterad och hör av er då den blir inaktuell!

Uppfödare

Alla huvudmedlemmar med katteri/uppfödning är välkomna att skicka in sina uppgifter och kommer då att läggas upp på sidan "Uppfödare". Maila era kontaktuppgifter: namn, ort, stamnamn, vilken/vilka raser ni föder upp, telefonnummer, mailadress och hemsida/facebook/instagram-adress (max två). Skriv även om ni är SVERAK-diplomerad uppfödare.

KATTANNONSER:

I alla kattannonser behöver ni bifoga vilka kontaktuppgifter som ska stå med t.ex. namn, besöksort, telefonnummer, mailadress & ev. länk till fler bilder.

Avelshanar

Ni som har avelshanar skickar ett mail med hanens namn, ras, EMS, födelsedatum, länk till stamtavlan och ev. hälsotester han gjort. Valfritt: en eller flera bilder och önskemål på tester på honan och/eller en beskrivning om honom.

Väntade kullar

Väntar ni en kull skickar ni ett mail med ert stamnamn, vilken ras, föräldrarnas namn, länk till provparning, ev. bilder på föräldrarna, beräknat födelsedatum, väntat färgutfall (webmaster kan hjälpa med det) och ev. tester gjorda på föräldrarna.

Kattungar

Vill ni sätta ut er kull till försäljning? Skicka ett mail med ert stamnamn, ras, föräldrarna till kullen, länk till stamtavla/provparning, född, leveransklara, antal honor resp. hanar, ev. färger på ungarna och ev. tester på föräldrarna. Glöm inte bifoga en eller flera bilder.

Fodervärd

Har ni en katt som behöver fodervärd? Skicka ett mail med ert stamnamn, ras, kön, föräldrarna till katten, länk till stamtavla/provparning, när den kan flytta, ev. färg och en eller flera bilder. Valfritt med beskrivning av katten eller önskemål på fodervärd, andra katter, avstånd m.m.

Omplacering

Om ni har en katt som söker ett nytt hem mailar ni namn/tilltalsnamn, ras, ev. länk till stamtavla, födelsedatum, bild & om den är kastrerad. Sen gärna en beskriving om hur katten är i personligheten samt om den har speciella önskemål som t.ex. att vara ensam katt i nya hemmet. Glöm inte att även omplaceringar ska vara vaccinerade & veterinärbesiktade innan flytt.