SKICKA IN ANNONS TILL HEMSIDAN..

All annonsering på hemsidan mailas till webmaster@norrskenskatten.se.

Håll annonsen uppdaterad och hör av er då den blir inaktuell!

Uppfödare

Alla huvudmedlemmar med katteri/uppfödning är välkomna att skicka in sina uppgifter och kommer då att läggas in på sidan "Uppfödare".
Maila era kontaktuppgifter: namn, ort, stamnamn, vilken/vilka raser ni föder upp, telefonnummer, mailadress och hemsida/facebook/instagram-adress (max två stycken, tänk på att Instagram ändrat så att endast medlemmar kan se).

KATTANNONSER:

I alla kattannonser behöver ni bifoga vilka kontaktuppgifter om er som ska stå med (alt. hänvisa till uppfödarlistan om ni finns med där) t.ex.
 · Namn
 · Besöksort
 · Telefonnummer
 · Mailadress
 · Hemsida/Facebook/Instagram-adress (obegränsat här)
Samt att bifoga minst en bild på katten/kattungarna

(En bild som är högre än den är bred är att föredra. Webmaster förbehåller sig rätten att klippa till bilder för bättre visning.)

Avelshanar

Ni som har avelshane skickar ett mail med: länk till stamtavlan (FindUs) och ev. hälsotester han gjort samt blodgrupp i de raser där man behöver ta hänsyn till det.
Ni kan också bifoga fler bilder, önskemål på t.ex. tester på honan, hur länge han förväntas vara tillgänglig, en beskrivning om honom och/eller annan fritext.

Väntade kullar

Väntar ni en kull skickar ni ett mail med ert stamnamn, länk till provparning (FindUs), ev. bilder på föräldrarna, beräknat födelsedatum, ev. tester gjorda på föräldrarna samt väntat färgutfall (webmaster kan hjälpa med färgutfall).

Kattungar

Vill ni sätta ut er kull till försäljning?
Skicka ett mail med ert stamnamn, länk till stamtavla/provparning (FindUs), födelsedatum, när de blir leveransklara, antal honor resp. hanar som är till salu, ev. färger på ungarna (webbmaster kan försöka hjälpa med preliminär färgbedömning) och ev. tester på föräldrarna.
Ni kan skriva fritext om önskemål på köpare, beskrivning av kullen i helhet eller om varje kattunge. Om ni bifogar fler bilder läggs de upp på en egen länk så beskrivning av kattungen kan läggas in före bilden.

Fodervärd

Har ni en katt som behöver fodervärd?
Skicka ett mail med ert stamnamn, länk till stamtavla/provparning (FindUs), när den kan flytta och ev. fler bilder. Vid provparning behöver ni även bifoga namn, färg och kön.
Valfritt med beskrivning av katten och/eller önskemål på fodervärd t.ex. andra katter, avstånd m.m.

Omplacering

Om ni har en katt som söker ett nytt hem mailar ni tilltalsnamn, länk till stamtavla (FindUs) & om den är kastrerad. Om det är en huskatt så skriv istället det samt färg.
Sen gärna en beskriving om hur katten är i personligheten samt om den har speciella önskemål som t.ex. att vara ensam katt i nya hemmet.
Glöm inte att även omplaceringar ska vara vaccinerade & veterinärbesiktade innan flytt.

OBS! 

Pga GDPR får vi inte lägga in medlemmar på uppfödarlistan utan att de bett om det.

Ni hamnar alltså inte där per automatik bara för att ni är medlem i klubben utan behöver skicka ett mail om att skrivas in.